2008. április 14., hétfő

Április

Mostanában olyan szinten vagyok elhavazva, hogy havonta egyszer van csak időm arra, hogy megmutassam miket böködtem.
A múlt havi termés:
A Nemton macis RR-ben Effie anyagára böködtem a szeptemberi macikát.

Aztán két szépséges RR következett, megmondom őszintén, már nem is tudom, hogy kiknek az anyagára böködtem. Szégyellem magam miatta, majd utánanézek, és beírom.
















A Teáskanna RR-ben Lancsa anyaga volt nálam. Korena hozzáállása miatt ez a kendő nagyon le van maradva, már 6 kannának kellene az anyagon lennie, pedig az enyém csak a harmadik.
Hogy faragjak a lemaradásból, előkaptam varázstűimet, és 2,5 óra alatt végeztem vele. Másnap már röppent is tovább.

A Popcorn macis RR-ben először Claudius, majd Vkagi anyagára hímeztem. Ezzel a két kendővel számomra véget ért az RR, már csak arra kell várnom, hogy az enyém visszaérjen hozzám.
Jó volt ezeket a macikákat hímezni, bár a minta nagysága miatt nem éppen RR-nek valók.




















Egy elmaradásom is lenne. A múlt hónapban valamiért kimaradt a felsorolásból Szandrah
angyalkás terítője. Az anyag nagyon érdekes. Tiszta műszál, én csak úgy ismerem, hogy terítő anyag. Semmi tartása, nagyon sűrű szövésű. A csajok az RR-ben sopánkodtam is miatta eleget, de én imádtam rá hímezni.

És végül egy kép az aktuális munkámról. A mintát Ralina tervezte, és megosztotta velünk.
SAL-ban hímezzük, Mary Poppins-t, ami gyerekkoromban az egyik kedvenc mesém volt.

A régi- új nagy szerelmemről, a kosárlabdáról sem feledkeztem meg a sok RR közepette.
Nagyon összesűrűsödtek az események, bajnoki és kupameccsek követték egymást 3 napos időközökkel. A nagyszombati székesfehérvári meccsen nagyon megfáztam, utána egy hétig lázasan feküdtem. Azóta már úgy-ahogy meggyógyultam, de a hangom azóta sem jött vissza, még mindig nagyon rekedt vagyok. Ebben az is közrejátszik, hogy nagyon sokat kell beszélnem a boltban, meg hát nagyon- nagyon kell szurkolni a meccseken is. :-))))
Április elején volt a magyar kupa döntője, itt Szombathelyen, ahol a csapatunk 2. lett. Sajnos még mindig nem sikerült teljesen megemészteni az elvesztett döntőt, de ahogy sikerült, és már tudok írni róla, lesz élménybeszámoló képekkel együtt.

1 megjegyzés:

Melinda írta...

Megint hoztad a formádat!
Mindegyik gyönyörűséges:))
Teáskannás RR-ben kezdek mérges lenni:)Manogabi igazán küldhetné már,akár üresen is!Nehogy egyszerre kapom a hármat+másik RR és majd nézhetek, mint Rozi a moziban:))