2008. május 18., vasárnap

Újra van gépem



Végre, majdnem egy hónap után visszakaptam a laptopomat. Ennek nagyon örülök. Üröm az örömben, hogy nem sikerült megjavítani. Szerencsére nem a géppel van baj, "csak" a műanyag ház van darabokra repedezve/ törve. Típushiba, de egyenlőre nincs alkatrész. Addig is, amíg megjön az alkatrész, hazahoztam, hogy ne álljon a szervizben csak úgy.
Így talán gyakrabban tudok jelentkezni itt, és a többi hímzős fórumon, nem szorulok Szandrám gépére.
Közben hímezgettem is, bár többnyire csak RR-eket, és elkészültem a Mary Poppins SAL-lal is.
Ralina, még egyszer nagyon köszönöm. A képeket még nem volt időm feltölteni a gépre, de ígérem, mutatni fogom.
Még kevesebb időm van hímezni, mint eddig. Hát persze, hogy a kosárlabda miatt. :-)
Elkezdődött a rájátszás, 2-3 naponta meccsekre járunk. Első körben a legmesszebbre lévő csapatot, Nyíregyházát kaptuk ellenfélnek. De nem rettentett el a közel 500 km, elautóztunk odáig, és kiszurkoltuk a továbbjutást. Következő hétvégén szünet volt, ezt kihasználva elmentünk Somogybabodra, az Off-road fesztiválra. Por, benzingőz, dagonya....., jó volt, de nem az én világom.
Tegnap Székesfehérváron voltunk, és bizony kikaptunk. :-( Fáj a vereség, de talán még időben jött a pofon, és észbekap a csapat. Muszály lesz.

Közben történt velem egy kisebb baleset is. Ha azt vesszük végződhetett volna rosszabbul, így rándulással, és zúzódásokkal megúsztam a dolgot. A buszunk elé kihajtott egy autó, a busz vészfékezett, és mindenki esett, aki a buszon utazott. Köztük én is. Most kék- zöld vagyok, fáj mindenem, de örülök, hogy ennyivel megúsztam. Ennek köszönhetem, hogy ma egy teljes délutánt hímezhettem, ugyanis fáj minden mozdulat. Mivel most nincs nálam RR, egy SAL-t böködök, a magyar mintakendőset. Holnap azt is lefotózom, és utána mutatom.

1 megjegyzés:

Melinda írta...

Még jó,hogy ennyivel megúsztad!Örülök neki,meg annak is ,hogy végre többet hallhatok felőled!