2010. szeptember 13., hétfő

Jelentkezem

Hosszú idő után újra rászántam magam egy bejegyzésre.
Ennek oka is van, mégpedig az , hogy egy nagyon jó hangulatú keresztszemes- horgolós- kötős- gyöngyözős talin vettem részt. Ugye, aki ritkán jár, és nézelődik a blogok közt, az magára vessen.
Mert egész eddig nem tudtam arról, hogy tőlünk egy buszmegállónyira ilyen jó hangulatú kis összejövetelek vannak. Egyetlen dolgot sajnálok nagyon, hogy Évivel nem találkozhattam újra, mert ő már útra kelt a világ másik végére.
De itt volt Jucus, Kata, Ami, Kriszti, Klaudia, Soleil, akiknek a munkájában gyönyörködhettem.
Köszi lányok ezt a szép délutánt, ami biztosan nem az utolsó lesz, mert két hét múlva újra ott leszek.
Most jöjjenek a képek:Gyönyörűségeket láttam, Jucus és Kriszti Dimensions képén már így félkészen is látszik, hogy mennyire szép lesz, ha elkészül.
Klaudia munkájáról sajnos nincs fotóm, de a blogján megnézhetitek.
Soleil x szemes hímzései is gyönyörűek, a HAED képe meseszép lesz, ha egyszer elkészül.
A kendői pedig egyenesen csodaszépek. Ha délután lesz egy kis időm, elmegyek valamilyen fonal után kajtatani, mert nekem is kell ilyen. (Valamikor rengeteget kötöttem, azt hiszem ideje újra nekiállnom.)
Ami munkáiról sajnos lemaradtam, mint ahogy Kriszti keretezett képéről is.

Én horgolást vittem magammal, karácsonyfára készítek díszeket, azon ügyködtem. Xszemest már lassan 1 hónapja nem hímeztem, egészen tegnapig. Mert a csajok olyan szorgosan böködték mellettem a saját munkáikat, hogy tegnap reggel én is elővettem Samanthát. Ezen dolgozgatok mostanság:

4 megjegyzés:

Judd25 írta...

Nagyon örültem, hogy megismerkedtünk:-))) Gyönyörűek a munkáid, nagyon szeretném látni, ahogy az aktuális képed elkészül! Lesz még sok ilyen összejövetel:-)

Soleil írta...

Móka, én is nagyon örülök, hogy most már személyesen is ismerlek:-) Remélem, máskor is eljutok még a talira. Hogy irigyellek, hogy hozzád ilyen közel van!
Örülök, hogy újra hímzel, én is megint hímzőtűt ragadtam:-) S a kötéssel is hajrá!

Kriszti írta...

Szia Móka!
Azt hittem, megvan a címed, de mégsem...Hova küldjem a mintát?

Móka írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.