2010. szeptember 22., szerda

JJ SAL és egyéb apróságok






Szombat este elkezdtem hímezni a Kriszti által meghirdetett JJ mintát. Nagyon aranyos kis minta, csak a színeivel nem vagyok még igazán kibékülve. De jelentem, ahogy készül, egyre jobban tetszik. 16-os aidára készül, természetesen DMC-vel. És hogy mi lesz belőle? Már megvan a tervem, de ez egyenlőre maradjon az én titkom.

Mutatok egy gyors képet Samantháról,azon is dolgozgattam egy kicsit. Már a mintaív felénél tartok. Talán még idén elkészül. Ha nem, arról Soleil Évi "tehet".


Történt ugyanis, hogy az utolsó talin olyan gyönyörűséges kendőket mutatott nekünk, hogy belém hasított, ilyen nekem is kell.
Felhívtam anyát telefonon, és feltettem neki egy (igazán szőke) kérdést:
"Mondd anya, a kötést el lehet felejteni?"
Mondanom sem kell, egy kicsit kiakadt a kérdésemen, ugyanis én régen,ezelőtt 20 -25 évvel gyönyörűen tudtam kötni. Pulcsikat, sapkát,sálat, kesztyűt,zoknit,papucsot,szóval mindent.
Lényeg: elmentem a Király utcába,és vettem fonalat. Anya tanácsára egyszerűbb dologgal kezdtem, egy baktust kötögetek mostanság.


De vettem annyi fonalat, hogy kijön belőle egy sapka, és egy zongorakesztyű is.
Utána pedig az Aurora szettel kacérkodom. :-))
Ja,és hétfőn voltam a Gyöngypiramisban (Szandrusnak mindenféle apróságért), és ott olyan gyönyörű fonalakat láttam, ( igaz még zsákban) hogy csak na!




5 megjegyzés:

Soleil írta...

Hú, Móka, te valami hihetetlen tempóban haladsz! Szépen alakul a Samantha, nagyon tetszik:-) S már belekezdtél a JJ-be is? Én még csak készülök rá... Majd a kontúrok feldobják a színeket, meglátod.
S nagyon örülök, hogy meghoztam a kedved újra a kötéshez:-))) Szép lesz a Baktusod, s aztán jöhet az Auróra... meg majd a többi!

xJuDesign írta...

Móka, nagyon szuper mindegyik folyamatban lévő munkád!!! Jól mondja Soleil: hihetetlen a tempód! És olyan jó látni, hogy már el is kezdted a JJ mintát! Nekem még csak kinyomtatva lapul a fiókban:-)
Szuper lesz a kötésed is!

Dóra írta...

Hihetetlen, hogy mindennel mindig milyen gyorsan haladsz!

Nagyon szép a Samanthád!
Jó ez a kis JJ minta is!
És még kötsz is mellette? Hm... Le a kalappal!

Kriszti írta...

Móka, én már három éve tisztában vagyok a tempóddal:D, nem változtál,sőt! Egyre gyorsabb vagy! Nagyon jó ez a baktus, nekem is készülget,de már lehagytál! Az RR nekem nagyon tetszik, meg Samanta is! :-)

Móka írta...

Köszi csajok!
Most egy kicsi szünet következik,mert éppen most jöttem haza a kertből,ahol krumplit szedtem.
Nagyon fájnak a kezeim, és van egy kipukkadt vízhólyagom is.
Úgyhogy most pihen a hímzésem, és a kötésem is.